issamiau_decal

Puskiečiai Germanto sūriai GOUDA ir TILSIT: sutverti puošti pusryčių ir pietų meniu

GERMANTO SŪRIS-KASDIEN!

bruksnys

„Germanto“ sūris gaminamas su meile, iš šviežio, sveikų karvių pieno!
Tik keturi ingredientai: šviežias pienas, raugas, fermentas ir druska.
Švelniaskonis klasikinis „Germanto“ sūris lietuvių skonio receptorius džiugina jau 30 metų. Ryški ir darni produkto poskonių paletė atsiskleidžia po šešias savaites trunkančio brandinimo proceso, todėl sūrį gardžiausia valgyti jauną. Gaminys pasižymi dideliu maistingumu. Tai atskleidžia faktą patvirtinantis palyginimas – 100 g pusiau kietojo sūrio prilygsta 150 g jautienos arba 200 g upėtakio filė gabalėliui.
Purios struktūros, plastiškos konsistencijos produktas turtingas baltymų, sveikiems kaulams ir dantims reikalingo fosforo ir kalcio. Panorus organizmą papildyti suaugusiam žmogui rekomenduojama šių medžiagų paros norma 100 %, į gaminamo patiekalo ingredientų sąrašą tereikia įtraukti 100 g fermentinio „Germanto“ sūrio. Sūrio gamyboje nenaudoji nitratai ir dažikliai – sūris dedikuotas sveikumą ir natūralumą vertinantiems žmonėms. „Germanto“ sūris tinka vegetarams, nes gaminant nenaudojame gyvūninės kilmės fermentų.

GERMANTO GOUDA SŪRIS PRIPAŽINTAS PASAULIO EKSPERTŲ

Puskietis GOUDA sūris priskiriamas prie seniausiai gaminamų, vienų populiariausių sūrių pasaulyje. Istorijos šaltiniuose šis produktas minimas nuo XII a. Lietuviškąjį „Germanto“ GOUDA sūrio kūrėjai gamina nuo 1985 metų. Plastiškos struktūros karvės pieno sūris išsiskiria ryškiu ir turtingu skoniu, kuriuo norisi papildyti salotų, šaltų sumuštinių su šviežiomis daržovėmis draugiją. Burnoje tirpstančio, švelniai gelsvo atspalvio gaminio pjūvyje pastebimos pavienės, žirnio formos akutės byloja apie itin aukštą kokybę. Atplėšę gaminio pakuotę, atrasite tolygiai supjaustytus produkto gabalėlius. Šį privalumą pastebi ir įvertina tie, kurie nori sutaupyti valgių gamybai skirto laiko.
2015 metais Briuselyje vykusioje „Superior taste Awards“ konkurse „Germanto“ GOUDA sūris buvo įvertintas aukso žvaigžde už skonį ir kokybę.

home_aboutus_photo2

Turtingo, ryškaus, įsimintino skonio

Švelnūs ir gaivūs grietinėlės poskoniai, purumas ir ypatingas minkštumas, akį džiuginantis geltonas atspalvis, įvairiai išsibarsčiusios netaisyklingos formos akutės – apibūdinimai, skirti XIX a. Tilžėje prūsų-šveicarų dvarininkų Westphalų šeimos sukurtam puskiečiui „Germanto“ TILSIT sūriui. Tai užkandžiams, apkepams, blynelių įdarams, mėsainiams, suvožtiniams ir karštiesiems sumuštiniams gardinti skirtas produktas. Ruošiant valgius su jaunu karvių pieno sūriu, peilio neprireiks – gaminys jau supjaustytas į vienodo dydžio ir storio gabalėlius.

vrciu2

 „Germanto“ GOUDA sūris puikiai skamba ne tik užkandžių, bet ir salotų kompozicijose. Šalto sūrio gabalėlių galite paplėšyti ruošdami vegetariškas raudonųjų paprikų, vyšninių pomidorų ir avokadų salotas, paskanintas česnako, alyvuogių aliejaus, džiovintų čiobrelių ir citrinos užpilu.  Produktas sužibės ir mėlynųjų svogūnų, salierų stiebų, keptos vištienos krūtinėlės gabalėlių ir graikinių riešutų draugijoje. Taip pat verta išbandyti sotesnį salotų derinį, sukurtą iš šviežių agurkėlių, putpelių kiaušinių, pakepintos šoninės gabalėlių, šviežių svogūnų laiškų ir puskiečio  sūrio. Čia akcentu taps alyvuogių aliejaus, baltojo vyno acto, garstyčių ir česnako padažas.

suris gouda germanto apdovanojimas