Apie kompaniją

separator

Vienos didžiausių ir moderniausių pieno perdirbimo įmonių Lietuvoje – ŽEMAITIJOS PIENO – ištakos prasideda 1924 metais. Vaizdingos gamtos apsuptame Telšių mieste, pasak legendos, senų senovėje ant septynių kalvų milžino Džiugo įkurtoje Žemaitijos sostinėje pradėjusi veikti Telšių pieninė tuomet – beveik prieš šimtmetį – atrodė gana didelio pajėgumo: čia gamino sviestą, varškę, grietinėlę bei kitus pieno produktus.

Bėgant metams ir konsultuojantis su geriausiomis Europos ir JAV firmomis, didžiausią dėmesį skiriant naujoms technologijoms diegti, naudojant pažangiausią pasaulyje membraninę pieno valymo technologiją „Bactocath“, išsiplėtė gaminamų produktų įvairovė, pagerėjo jų kokybė. 1995 metais Lietuvos Respublikos Valstybinė veterinarijos tarnyba, patikrinusi ŽEMAITIJOS PIENĄ, nustatė, kad įmonė atitinka veterinarijos reikalavimus ir 1995 07 20 įsakymu Nr.4-104 „Dėl veterinarinės priežiūros numerių suteikimo“ suteikė valstybinės veterinarijos priežiūros numerį LT 78-01 P.

Per daugelį metų sukaupta darbo patirtis ir unikalios receptūros šiandien leidžia vartotojams pateikti platų produktų, pasižyminčių puikiu skoniu ir aukšta kokybe, asortimentą.

IŠSAMIAU

home_more_split

Puskiečiai „Germanto“ sūriai sutverti puošti pusryčių, pietų ir vakarienės meniu.